Színkonfigurátor
Színkonfigurátor
Próbálja ki a Sirona színkonfigurátort!
Kapcsolat
Kapcsolat
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
GlobDent Távsegítség
Távsegítség
Töltse le, hogy segíthessünk!

Axeos: A különbség a tapasztalat.

  A legsokoldalúbb 2D/3D eszköz maximum 17cm x 13cm ct felvétellel,  kimagasló kép minőséggel minden praxis   számára széles felhasználási spektrummal. Közösen fejlesztve a fogorvosokkal és klinikákkal, az Axeos lehetővé teszi a   legszélesebb felhasználási területet a Dentsply Sirona röntgen kínálatában. 
      - Négy volume méret / 5x5, 8x8, 11x10, 17x13 /
      - DCS direkt konverziós szenzor az éles és rszletgazdag képekért
      - Autófókusz a kiváló képminőségű képekért manuális lépések nélkül. 
      - Teljes integritás a Dentsply Sirona praxis környezetben.


Bővebben...

INTEGO Ambidextrous kezelőegység

INTEGO Ambidextrous kezelőegységINTEGO "Kétkezes" - Tökéletessé alakítható

Az INTEGO és INTEGO pro "Kétkezes" a Dentsply Sirona kezelőegység megoldása a jobb- és balkezes fogorvosok számára. A könnyen és erőlködés nélküli átalakító rendszernek köszönhetően 15 másodperc alatt átalakítható balkezesről jobbkezes felhasználói beállításra.

Bővebben...

LEDview Plus kezelőlámpa

LEDview Plus kezelőlámpa

Minél jobban lát, annál többet észlel - a tökéletesített természetes fény

A LEDview Plus kombinálja a legújabb LED technológiát egy modern, ergonomikus, optimalizált kialakítással, és könnyedén beépíthető a TENEO, SINIUS, INTEGO pro és INTEGO kezelőegységekbe.

Bővebben...

CEREC SpeedFire

A CEREC SpeedFire-nél a már jól ismert szuper gyors égetési programok beépítésre kerültek egyetlen kompakt, felhasználóbarát eszközbe, hogy a ZrO2 előnyei immár a chairside kezeléseknél is elérhetők legyenek.
A CEREC SpeedFire egy készülékben egyesíti a szinterezési és individualizálási (festék és leplezés) eljárásokat.

Bővebben...

SIROLaser Blue

SIROLaser BlueSIROLaser Blue. Végtelen lehetőségek.

Lézerszondák - Változatosság a rendelőben.

A hagyományos kezelési módszerekkel szemben a lézerszondák egyértelmű előnyt jelentenek a szinte sebmentes gyógyulás és a fokozottan csökkentett baktérium mennyiség révén. A páciensek számára a lézerkezelés kevesebb műtét utáni fájdalommal, s ezért kevesebb gyógyszer szedéssel jár. Ezenkívül a rendelő is kiveszi a részét az előnyökből, mert az elégedett páciensek jelentik a sikerhez vezető utat.

Bővebben...

ORTHOPHOS SL 3D

ORTHOPHOS SL 3D panoráma röntgenORTHOPHOS SL 3D. A teljes röntgen megoldás minden rendelő számára.

Az ORTHOPHOS SL 3D igazi "minden-az-egyben" röntgenkészülék. A DCS szenzorral és Sharp Layer technológiával készült hihetetlenül éles 2D-s panoráma felvételektől kezdve a teljes 3D képeken át, a kiválasztható felvételi terület és a tökéletes felvételhez szükséges könnyebb és jobb páciens pozícionálásig minden rendelők munkamenetét támogatja az ORTHOPHOS SL 3D-ben.

Bővebben...

ORTHOPHOS SL 2D

ORTHOPHOS SL 2D panoráma röntgenORTHOPHOS SL 2D. Forradalom a 2D panoráma röntgenfelvételekben.

Az ORTHOPHOS SL 2D kombinálja a páratlan képminőséget a kitűnő munkamenettel, és a MADE IN GERMANY minőségből fakadó bizalommal. Ez azt jelenti, hogy ebben az egységben megtalálja az ideális diagnosztikai alapot a kezelésekhez. Az ORTHOPHOS SL lett a teljes röntgen megoldás minden rendelő számára, amikor párosították az intuitív egyszerűséget a SIDEXIS 4 modern képrögzítő szoftverével.

Bővebben...

inLab MC X5 - a Sirona új csiszolóegysége

Az inLab MC X5 lehetővé teszi számos anyag nedves és száraz csiszolását isNyitott, 5-tengelyes csiszolóegység a fogtechnikai laboratóriumok számára. Legújabb fejlesztésként a fogtechnikai laborok számára az 5-tengelyes őrlő és finomcsiszoló egység kiegészíti a Sirona inLab rendszerét. A fogtechnikusok élvezhetik az esztétikus pótlások teljes feldolgozási folyamatának rendkívüli rugalmasságát, és a piacon elérhető legnagyobb anyagválasztékot.

 

Bővebben...

INTEGO pro és INTEGO kezelőegységek

Sorrend balról jobbra: INTEGO CS, INTEGO TS, INTEGO pro CS, INTEGO pro TSINTEGO - A megbízható minőség.

Az INTEGO a legjobb kezelőegység a maga kategóriájában. A meglévő kezelőegységeink innovatív erejére és a díjnyertes tervezésre épült. Egy hatékony rendelő megbízható partnereként az INTEGO minden olyan funkcióval rendelkezik, mely optimális támogatást nyújt: ergonomikus tervezés a jobb munkamenetért, csúcsminőség a kezelésekhez, és nagyszerű értéket képvisel - ezért került az INTEGO a teljesítmény osztályunkba.

Bővebben...

XIOS XG szenzorok

XIOS XG szenzorok. Mostantól minden nap tárlatot vezethet a rendelőjében.

Akár egy kiállításonAz intraorális felvétel készítés napi rutinná vált minden fogászati rendelőben. A Sirona új XIOS XG Supreme szenzorjai lenyűgöző képminőséget biztosítanak a gyors és különösen megbízható diagnózishoz. Mind a XIOS XG Supreme, mind pedig az új XIOS XG Select szenzorok számos kielégítő előnnyel bírnak. Hozzon döntést most a modern intraorális radiográfia, az optimális munkamenet és a bőségesen megtérülő befektetés mellett!

Bővebben...

CEREC Omnicam

CEREC Omnicam

Beolvasás egyszerűen

Egyedülálló kezelés, pormentes beolvasás és pontos 3D képek természetes színben! A digitális optikai lenyomatvétel immár egyszerű, intuitív és ergonomikus.
A természetes színben való megjelenés nem csak a pácienseket nyűgözi le.

Bővebben...

SIROInspect - a diagnosztikai rendszer

Szuvasodás feltárása: az ellenőrzés jó, a SIROInspect még jobb

Májusban a Sirona, a fogászati ipar technológiai éllovasa egy érzékelő rendszert bocsát piacra, amely lehetővé teszi a fogorvosok számára, hogy megbízhatóan, gyorsan és egyszerűen felismerjék, hol van és hol nincs szuvasodás. Ez a SIROInspect, amely segít meghozni a jó döntést a szuvasodások feltárásánál.

Bővebben...

CEREC 4.0 - Az új CAD/CAM szoftver

CEREC 4.0 - A Sirona új CAD/CAM tervező szoftvere

Rövid bemutató

A CEREC szoftver egy teljesen új verziója került kibocsátásra 2011. szeptember 1-jén. A 4.0-ás verzió több, mint egyszerű fejlesztés a meglévő CEREC 3D szoftverhez. Inkább az alapoktól át lett tervezve és egy forradalmian új felépítéssel és felhasználói felülettel büszkélkedhet.
A 4.0-ás verzió a CEREC szoftver még inkább felhívja magára az új felhasználók figyelmét és egyértelmű előnyt jelent a meglévő felhasználók számára.

Bővebben...

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.