Színkonfigurátor
Színkonfigurátor
Próbálja ki a Sirona színkonfigurátort!
Kapcsolat
Kapcsolat
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
GlobDent Távsegítség
Távsegítség
Töltse le, hogy segíthessünk!

Sirona turbinák

Sirona turbinák - csendesebbek, mint valahaSirona turbinák: A csend ereje.

A Sirona turbinák bő választéka minden kívánságnak eleget tesz. Egy dolog minden turbinában közös: maximális teljesítményen is minden az Ön irányítása alatt áll - és csendesebb, mint valaha. Egyszerűen válassza ki a kedvencét a Prémium, a Komfort és a Gazdaságos osztály turbinái közül a személyes igényeinek és munkastílusának megfelelően:

Bővebben...

T1 CLASSIC

T1 CLASSIC kézidarabok

T1 CLASSIC - Tökéletes egyensúly. Ergonomikus - tartós - higiénikus

A T1 CLASSIC prémium kategóriás technológia. Az SL/BL motor a könnyű, titánium burkolat alatti ideális elhelyezkedése gondoskodik róla, hogy tökéletesen kiegyensúlyozva illeszkedjen a kézbe. Ennek következtében a jó minőságű munka gyerekjátékká válik, és a fogászati kezelés eredménye elsőosztályú lesz.

Bővebben...

T1 LINE

T1 LINE kézidarabok

T1 LINE - Maradjon könnyen rugalmas. Ergonomikus - tartós - higiénikus

A T1 LINE család csúcsminőségű egyenes- és könyökdarabjai meggyőzően hatnak ergonomikus formájukkal, és a titánium burkolatuknak köszönhetően pillekönnyűek. Ez garancia a fáradtságmentes munkára és a pontos eredményre. Az ISO csatlakozásnak köszönhetően rugalmas is, mert nem számít, milyen kezelőegységet használ.

Bővebben...

T2 LINE

T2 LINE kézidarabok

T2 LINE - A kényelmes megoldás. Funkcionális - megbízható - higiénikus

A T2 LINE a komfort osztály masszív egyenes- és könyökdarab családja. Ebben az egyedülálló termékcsaládban egyesül a Sirona minőség és szakértelem. Funkcionalitásukkal és megbízhatóságukkal Ön teljes mértékben a páciens kezelésére koncentrálhat.

Bővebben...

T3 LINE

T3 LINE kézidarabok

T3 LINE - Folyamatos költséghatékonyság. Stabil - gazdaságos - higiénikus

A T3 LINE a gazdaságos osztály hosszú távra szóló kézidarab családja. A rendkívül masszív titánium burkolattal ellátott kézidarabok tartósak, és olyan befektetést jelentenek, melynek még évek múltán is élvezheti gyümölcsét.

Bővebben...

T4 BASIC

T4 Basic kézidarabok

T4 Basic - Az Ön döntése a hatékony munka érdekében.

A T4 osztályú kézidarabok jelentik a belépőt a Sirona világába. A bevált technológia és a mérnöki know-how okos kombinációja a költséghatékony használatot eredményez.

Bővebben...

SIRONiTi APEX és SIRONiTi AirPlus APEX

SIRONiTi APEX és SIRONiTi AirPlus APEX

SIRONiTi APEX és SIRONiTi Air+ APEX - Gyors és hatékony gyökérkezelések

Könyökdarabok a biztonságos gyökércsatorna kezelésekhez
A SIRONiTi APEX és SIRONiTi Air+ APEX kézidarabok szükségtelenné teszik a különböző asztali rendszer használatát a gyökérkezeléseknél. Ezek a kézidarabok közvetlen a kezelőegység mikromotorjára csatlakoztathatók. Mindkettőt öt fokozatú nyomaték szabályzóval láttuk el, mely közvetlenül a könyökdarabon található.

Bővebben...

ENDO 6:1

ENDO 6:1ENDO 6:1 - könyökdarab beépített gyökércsatorna hossz méréssel

Beépített apex lokátorával az ENDO 6:1-es könyökdarab segítségével külön reszelő csipesz használata nélkül is bemérheti a gyökércsúcs helyzetét. A gyökércsatorna mélysége közvetlenül a kézidarabbal bemérhető. A különösen kicsi fej a gyökércsatornára a lehető legjobb rálátást biztosítja a fogorvos számára. A keskeny vonalú tervezés és a reszelő érintkező rátét nélküli működtetés utat nyit a tökéletes ergonómia felé. A praktikus ISO csatlakozójának köszönhetően a felhasználó bármelyik mikromotort alkalmazhatja.

Bővebben...

IMPLANT 20:1

IMPLANT 20:1IMPLANT 20:1 - csúcsminőségű, könnyen szétszerelhető és tartós

Az implantológiához és sebészeti beavatkozásokhoz való IMPLANT 20:1 könyökdarab a maga 70 Ncm-es nyomatékával és széles sebességhatáraival, rendkívüli rugalmasságának köszönhetően alkalmas minden fúrási és formázási beavatkozásra. A viszonylag kis fej átmérő biztosítja a fogorvos számára a lehető legjobb folyamatos rálátást a preparációs felszínre.

Bővebben...

SIROInspect

SIROInspect

SIROInspect - Megbízható szuvasodás érzékelés. Ne hagyja, hogy a szuvasodás újra támadjon

A SIROInspect és annak FACE technológiája (Fluorescence Aided Caries Excavation) segítségével a fogorvos mostantól megbízhatóan, gyorsan és egyszerűen megtalálhatja a szuvasodást a feltárás során. A hagyományos módszerekkel ellentétben (pl. festőanyag) a fogorvos azonnal láthatja, hol van szükség beavatkozásra: a fluoreszkáló vörös fény egyértelműen jelez minden szuvas területet.

Bővebben...

SIROSONIC/L és SIROSONIC TL

SIROSONIC L kézidarab

SIROSONIC/L/TL - rendkívül sokoldalú: a fogorvosi egységbe épített rugalmasság

Nagyszerű kombináció!
A tökéletes eredmény - függetlenül a kezelés típusától - a depurátor és a hegy tökéletes kombinációjától függ. A két elem optimális egyesítésével a Sirona gondoskodott a folyamatos jó minőségről. Ezzel olyan ultrahangos depurátorokat állított elő, melyek rugalmasak és könnyen használhatók, mivel a különböző kezelési területekhez alkalmas hegyek széles választéka áll rendelkezésre.

Bővebben...

SIROEndo Pocket

SIROEndo Pocket

SIROEndo Pocket - hordozható biztonság

A SIROEndo Pocket igazi előnyei akkor igazán kifizetődőek az Ön számára, ha több kezelő helyiségben végez gyökérkezelési beavatkozást. Könnyen igénybe veheti ezt a kompakt, akkumulátorral üzemeltethető egységet bárhol és bármikor van is rá szükség. És természetesen a töltés közben is használható. A beépített apex lokátor mellett a SIROEndo Pocket reszelő könyvtárral is rendelkezik, valamint a kijelző nyelve is beállítható. Továbbá az egyértelmű elrendezésű kezelőfelület könnyű üzemeltetést biztosít, míg a rugalmasan dönthető kijelző az optimális rálátásról gondoskodik.

Bővebben...

SIROLaser Blue

SIROLaser BlueSIROLaser Blue - 1 eszköz, 3 szonda, végtelen lehetőségek.

A hagyományos kezelési módokhoz képest a kompakt SIROLaser Blue jelentősen jobb sebgyógyulást és fejlettebb csírátlanítást biztosít. A páciensei számára a SIROLaser Blue gyakorlatilag fájdalommentes kezelést és így alacsonyabb dózisú érzéstelenítést jelent. A rendelő is élvezheti ennek előnyét, mivel a páciens elégedettsége a legjobb tényező a siker elérésében.

Bővebben...

SIROLaser Advance Plus

SIROLaser Advance PlusSIROLaser Advance+ - Haladás a tökéletesség felé: ráadás a rendelőben.

A hagyományos kezelési módokhoz képest a fogászati lézerszondák jelentősen jobb sebgyógyulást és fejlettebb csírátlanítást biztosít. A jól bevált 970 nm-es hullámhossz minden indikációhoz alkalmas a lágyszövet sebészetben, a parodontológiában és a gyökérkezelésben. A másik, 660 nm-es szonda alkalmas az úgynevezett "Kisteljesítményű lézerkezelésekhez" (LLLT). Ez több, mint 20 kezeléstípust foglal magában - és ezért sokoldalú lehetőséget nyújt a rendelő mindennapos munkájában.

Bővebben...

SIROLaser Advance és SIROLaser Xtend

SIROLaser Advance és SIROLaser Xtend

SIROLaser Advance / SIROLaser Xtend - Fedezze fel a lézer kezelések új dimenzióját.

Használja ki az intuitív üzemeltetés, azonnali kezelés, sokoldalú felhasználhatóság és az egyénre szabhatóság meggyőző kombinációját. Érezze a könnyen működtethető ujjkapcsoló vagy a vezeték nélküli lábkapcsoló nyújtotta kényelmet.

Bővebben...

Mikromotorok

MikromotorokBL/BL ISO C/E/BL Implant motorok - Az erős és áramszedő nélküli mikromotorok.

Áramszedő nélküli, kompakt és higiénikus

  • Az áramszedő nélküli Sirona BL motorok nem csak extra rövidek, de a világ legkönnyebb és legergonómikusabb motorjai közé tartoznak.
  • Ezek az áramszedő nélküli motorok tökéletes elektronikus vezérlés alatt állnak.
  • Minden motorban visszaszivárgás gátló van.
  • A motorok és adapterek sterilizálhatóak és nem igényelnek szervizelést.

Bővebben...

SPRAYVIT/C8/E/L/M

SPRAYVIT L/M

SPRAYVIT/C8/E/L/M - Multifunkcionális puszter világítással, vagy anélkül.

Tartsa a vizsgálatot teljesen az irányítása alatt
Ezt a SPRAYVIT biztosítja, a Sirona innovatív, multifunkcionális pusztere. Opcionális, pontos világításával, beépített fűtésével és elforgatható hegyével a SPRAYVIT optimálisan igazodik az Ön igényeihez.

Bővebben...

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.