Színkonfigurátor
Színkonfigurátor
Próbálja ki a Sirona színkonfigurátort!
Kapcsolat
Kapcsolat
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
GlobDent Távsegítség
Távsegítség
Töltse le, hogy segíthessünk!

HELIODENT Plus

HELIODENT Plus

HELIODENT® Plus
Igényeinek figyelembe vételével terveztük

A HELIODENT® Plus egy kompakt, ultrakönnyű, függőlegesen felszerelt, többszínes kijelzővel ellátott röntgen készülék film-alapú és digitális felvételekhez. A páciensre szabott sugárdózis mértékét a páciens és fog ikonok kiválasztásával adhatja meg. A masszív, sugárzás biztos tartókar lehetővé teszi a felvétel azonnali elkészítését.

Tápfeszültség: 115 - 240 V ± 10%.

Bővebben...

Vario DG

Vario DG
Nem elérhető típus

XIOS XG szenzorok

XIOS XG Select és XIOS XG Supreme szenzorokXIOS XG - Az újgenerációs intraorális szenzorok

  • Képfelvétel USB modul vagy WiFi felület segítségével
  • Cserélhető szenzor kábel
  • Moduláris rendszer
  • Fejleszthető és konvertálható
  • 5 éves garancia minden XIOS XG szenzorra*
  • SIDEXIS Pluginnal
  • XIOS XG szenzor tartó kezdő készlettel, higiéniai védőtokokkal és a HELIODENT Plus egységhez való sugárzás behatároló eszközzel

Bővebben...

XIOS Scan

XIOS Scan

XIOS Scan

A XIOS Scan elősegíti a digitális röntgen felvételek egyszerű átvitelét. A képfelvételi lemez új távlatokat nyit meg azon felhasználók számára, akik át kívánnak alakítani a filmes felvételeket a digitális formátumra, miközben megőrzik megszokott munkamenetüket. A fogorvos és a személyzet sötétszoba és vegyszerek nélkül folytathatja a munkáját ugyanúgy, ahogy eddig.

Bővebben...

ORTHOPHOS XG panoráma röntgen család

ORTHOPHOS XG 3D Ceph

ORTHOPHOS XG 3, XG 5/Ceph, XG 3Dready/Ceph, XG 3D/Ceph

Az ORTHOPHOS XG 3 egységet alapvető diagnosztikai feladatokhoz tervezték. Minden szükséges standard programot ismer (pl. panoráma felvétel és állandó nagyítás), illetve hozzá tartozik még egy speciális TMÁ program is.

Bővebben...

ORTHOPHOS SL panoráma röntgen család

ORTHOPHOS SL 3D

ORTHOPHOS SL 2D / Ceph, 3D / Ceph

Az ORTHOPHOS SL a sikeres ORTOPHOS család legújabb generációja.

Az ORTHOPHOS SL 2D egy megbízható platformra épül, és innovatív funkciókat kínál a digitális fogászati röntgenek terén - pl. Sharp Layer (Éles Réteg) technológia és a Direct Conversion Sensor (Közvetlen Konvertáló Szenzor). Az EasyPad vezérlőpanel optimálisan megkönnyíti a készülék használatát az egyértelműen strukturált vezérlőgombokkal és ikonokkal, és dönthetősége, elforgathatósága révén bármely felhasználó hozzáférhet. Könnyedén elérhető a pontos páciens pozicionálás a szabadalmaztatott okkluzális ráharapó és a színesen megvilágított magasság beállító gombok segítségével.

Bővebben...

GALILEOS 3D röntgen rendszer

GALILEOS ComfortPlus

GALILEOS 3D röntgen rendszer ( Csak használtan kapható )

A GALILEOS egy rendkívül innovatív CBVT rendszer fogászati beavatkozásokhoz. Kitűnő képminőségének, alacsony sugárdózisának, intuitív kezelésének és felhasználóbarát munkafolyamatainak köszönhetően a GALILEOS új etalont állít fel a 3D fogászati diagnosztikában.

Bővebben...

SIDEXIS

SIDEXIS

SIDEXIS - A vezető röntgenkép feldolgozó felület

Képfelvételi és feldolgozó szoftver a Windows operációs rendszerekhez. Teljes mértékben hálózatképes minden Sirona digitális röntgenkészülékkel. SLIDA szabvány felülettel rendelkezik, melyet mind a rendelő nyilvántartó és ortodontális analitikai programjai kezelni tudnak. A SIDEXIS platform további funkciók telepítéséhez szükséges plug-in felülettel rendelkezik. A feláron rendelhető beépülő programokról érdeklődjön az elérhetőségeinken.

Bővebben...

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.