Színkonfigurátor
Színkonfigurátor
Próbálja ki a Sirona színkonfigurátort!
Kapcsolat
Kapcsolat
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
GlobDent Távsegítség
Távsegítség
Töltse le, hogy segíthessünk!

CEREC AC

CEREC AC

CEREC AC

A CEREC AC egy digitális lenyomatvételi rendszer, melynek köszönhetően egyetlen kezelés alkalmával elláthatja a pácienst inlay, onlay, korona és héj pótlásokkal. A CAD/CAM rendszer már jó 30 éve jelen van a piacon, és világszerte több, mint 250 tudományos tanulmány erősítheti meg a jól bevált CEREC fogpótlások klinikai biztonságát.

Bővebben...

Profire kályha
Az inLab Profire magas hőmérsékletű szinterező kemence az inFire HTC sebességének utódja. Fogászati laboratóriumokban történő felhasználásra és a Dentsply Sirona Lab termékportfóliójának részét képezi. A termék különféle hőkezeléseket tesz lehetővé a Dentsply Sirona és más gyártók fogászati kerámia szinterező anyagainak véglegesítéséhez. Az inLab Profire (cirkónium+metal) a piacon elérhető összes fogászati kerámia anyag ZrO2 alapján történő szinterezésére alkalmas, legfeljebb 1650 ° C hőmérsékleten. A hagyományos szinterelési eljárásokon kívül a felhasználó által meghatározott sebességfolyamatok programozhatók a 120 ° C / perc melegítési sebesség miatt.

 

az inLab Profire előnyei (cirkónium+metal):

• Működtetés integrált érintőképernyőn és intuitív felhasználói felületen keresztül

• Szabad programválasztás és érvényesített, előre konfigurált programok

• Frissítési lehetőség USB-n keresztül, új programok hozzáadására az új anyagokhoz

• Sebesség-szinterelés maximális melegítési sebességgel 120 ° C / perc lehetséges • Vékony, kompakt kivitel

CEREC AF

CEREC AFCEREC AF - Rugalmas képfelvétel

  • A koncepció alkalmas egy rugalmas asztali megoldásnak, melyen egy mobil kamera helyezkedik el. A beolvasás és a tervezés rugalmasan, egymástól elkülönítve is végezhető.
  • Ez a megoldás ideális olyan közös rendelőkben, ahol több kezelőhelyiség is van, vagy a kezelőhelyiségek korlátozott területen belül külön emeleten, vagy külön épületben vannak.

CEREC AI

CEREC AICEREC AI - Beépített képfelvétel

  • Ebben a koncepcióban a kamera be van építve a TENEO kezelőegységbe, és ergonomikusan használható, akár egy könyökdarab. A kezelőegység képernyője, egy tablet, vagy a páciens mögött lévő PC is használható monitorként. A tervezés a páciens mögötti PC-n történik.
  • Ez a megoldás különösen alkalmas olyan rendelőkben, ahol csúcstechnikával felszerelt kezelőhelyiséget akarnak létrehozni, s amelynek a középpontjában a kényelmes TENEO kezelőegység áll, valamint az ergonomikusan beépített CEREC.

CEREC csiszolóegységek

CEREC csiszolóegységek

CEREC csiszolóegységek

Sirona CEREC Primemill    VTSZ:9018                     

                            

A CEREC Primemill, a Dentsply Sirona új csiszolóegység bevezetésével a CEREC rendszer tovább fejlődött: A székmelletti  restaurációk készítése most könnyebb és lényegesen gyorsabb. A legkorszerűbb technológiának köszönhetően különféle restaurációk készíthetők nagy sebességgel és illeszkedési pontossággal. A CEREC Primescannal és a CEREC Software 5-rel együtt a CEREC Primemill modern rendszert képez a kiszámítható eredmények elérése érdekében - teljesen új élményt nyújtva a felhasználók és a betegek számára.

A Dentsply Sirona új csiszolóegységével, a CEREC Primemill-rel a lenyűgöző minőségű restaurációk előállíthatók: négy motorral, maximális sebességgel működik, és rendkívül finom széllel illeszkedik és rendkívül sima felületeket biztosít. A CEREC Primemill nagyteljesítményű 7 hüvelykes érintőképernyővel, integrált szkennerrel rendelkezik a blokkok adat mátrix kódjának beolvasásához, valamint RFID szkennerrel (rádiófrekvencia azonosítás) az eszközök állapotának rögzítéséhez. Különböző anyagokat lehet feldolgozni az új csiszolóegységben - és az új kialakítás sokkal csendesebb műveletet tesz lehetővé.

"A CEREC Primemill valódi előnye az egész munkafolyamatnak" - mondja Dr. Gertrud Fabel, a müncheni rezidens fogorvos, a CEREC régóta alkalmazott és a Dentsply Sirona fontos véleményvezetője. "Minden sokkal gyorsabban működik, mint korábban, a helyreállítások minősége meggyőző.

Az új CEREC Primemill kifejlesztésekor különös figyelmet fordítottak a felhasználóbarátságra: a nagy érintőfelület lépésről lépésre végigvezeti a felhasználót minden munkafolyamaton. Például azt is megmutatja, hogy mely eszközöket kell használni a kiválasztott anyaghoz és a megmunkálási opcióhoz. A csiszolók a feldolgozandó anyagtól függően színkóddal vannak ellátva, ezért könnyen megkülönböztethetők. Nekik van egy kis RFID-érzékelőjük is, amely beolvasható a CEREC Primemillbe egy integrált szkenner használatával. Az egység tájékoztatja a felhasználót az eszköz állapotáról, például arról, hogy kell-e és mikor kell cserélni egy újra. Az új felhasználói útmutató megkönnyíti a CEREC Primemill működésének delegálását.

További kényelmet nyújt egy olyan integrált szkenner, amely leolvassa a felhasznált anyagblokkok adat mátrix kódját. Az információkat, például a blokk típusát, méretét, színét és a cirkónium-oxid nagyítási tényezőjét fel kell jegyezni. Ezenkívül egy LED-es fénycsík tájékoztatja a felhasználót a gép állapotáról: működés közben kék színű, zöld, ha a gyártási folyamat befejeződött. Ha a CEREC Primemill rendszeres karbantartására van szükség, ezt az érintőfelületen keresztül jelezzük - ez jelentősen megkönnyíti a gép karbantartását.

Jobb esztétika, gyorsabb és egyszerűen kiváló

A CEREC Primemill segítségével az új szerszámok és a továbbfejlesztett technológia köszönhetően a cirkónium-oxidból készült restaurációk még gyorsabban csiszolhatók. A cirkónium-oxid korona előállításához szükséges idő több mint felével csökkent: szupergyors módban a koronát körülbelül 4-5 perc alatt lehet előállítani, mintegy 10-12 helyett. Az eredmények magukért beszélnek. Az újonnan kifejlesztett nagyon finom csiszolóknak (átmérője 0,5 mm) a cirkónium-oxid-pótlások extra finom módban nagyon részletes okkluzális hasadásokat kapnak, és egyértelműen kidolgozták a hidak interdentális területeit. Ily módon kiszámítható, első osztályú klinikai eredmények érhetők el.

Egyedi élmény a szék mellett

A CEREC Primemill segítségével a teljes CEREC rendszer új minőségi szintet ér el. Azok a fogorvosok, akik most belépnek a székhez vezető CAD / CAM világba, és ezt a technológiát akarják a gyakorlatban alkalmazni, egy teljes rendszert kapnak, nagy rugalmassággal a klinikailag megbízható eredmények elérése érdekében az új CEREC segítségével. Azok a felhasználók, akik a gyakorlatban már sikeresen használják a CEREC-et, nagyra becsülik a CEREC Primemill használatát, amely gyorsabban működik¹ és nagyon pontos, kifinomult minõséget nyújt és nagyon kényelmes.

"Fontos számunkra, hogy valódi hozzáadott értéket teremtsünk a CEREC Primemill segítségével, mind a CEREC újonc, mind azok számára, akik évek óta szenvedélyesen használják a CEREC-et" - mondta Dr. Alexander Völcker, a Dentsply Sirona CAD / CAM és fogszabályozó csoport alelnöke. "Jelentősen megnöveljük a folyamat sebességét, ugyanakkor jelentősen javítottuk a restaurációk minőségét. A felhasználható anyagok sokfélesége nem hagy kívánnivalót.

Minőség

Az új elektronika, szoftver, motorok és mechanikus alkatrészek kombinációja hozzájárul a finomabb felbontáshoz és a fokozott dinamikához. Ez kiemelkedő restaurációs margókat és felületi részleteket eredményez a rendkívül pontos eredmények elérése érdekében.

Az új, nagyon pontos 0,5 mm-es csiszoló megbízhatóan biztosítja az első osztályú klinikai eredményeket. Váltson az Extra finom marás üzemmódra, hogy nagyobb részletességgel járjon el az okkluzális hasadások és a hidak interdentális területei mellett.

Sebesség

A sebesség és a pontosság érdekében tervezett új CEREC Primemill örököli elődje bizonyított erejét, és teljes teljesítményét teljesen új magasságokba emeli.

A cirkónium-dioxid-restaurációk szupergyors csiszolási módban körülbelül 5 perc alatt csiszolhatók, a feldolgozási idő több mint felére csökkentve. A kiváló minőségű üvegkerámia továbbfejlesztett csiszolási módja az előzőnél gyorsabban csiszolja az anyagot. Az eredmény? Elégedett betegek és a magas termelékenység.

Kényelem

Az új, 7 ”-es érintőképernyős felhasználói felület felhasználói útmutatóval lépésről lépésre végigvezeti a munkafolyamatot, a kulcsfontosságú karbantartási eljárásokat és egyéb rutin feladatokat, így a teljes nyugalom mellett delegálhatja a marást. Az integrált blokkolvasó időtakarékos új szolgáltatás, amely automatikusan letapogatja az anyagtömböket a kompatibilis adatmátrixkódokkal, és rögzíti az információkat, beleértve a típust, a méretet, a színt és a cirkónium-oxid nagyítási tényezőjét. Az összes CEREC Primemill szerszám fel van szerelve egy színkóddal ellátott RFID chipekkel, amelyeket az RFID szerszámolvasó olvas le, bejuttatva a szerszám állapotkijelzőjébe, és figyelmeztetve a felhasználót, ha egy szerszám cseréjét igényli. Ez biztosítja, hogy minden eszköz optimális szinten működjön.

Sokoldalúság

Üdvözöljük egy olyan világban, ahol elkényezteti a választását! Az új CEREC Primemill ötvözi a nedves és száraz csiszolástt és a nedves csiszolást. Nem számít az indikáció, a CEREC Primemill segítségével széles körű anyagválaszték közül választhat validált partnerektől, biztosítva ezzel a rugalmasságot és a kiszámíthatóságot, amellyel a betegeknek a lehető legjobb kezelést nyújthatja.

Válasszon a teljes megmunkálási lehetőségek közül, beleértve a száraz és nedves őrölt cirkóniát, vagy az üveg és a hibrid kerámia nedves csiszolását.

Széles indikációk

A jelzések széles skálája lehetővé teszi az optimális választást minden helyzetben, valamint növeli az egység használatát és a beruházás megtérülését.

A blokk maximális hossza: 70mm

Korona, Inlay, onlay, hély, Bridges, Csavarozott koronák, Sebészeti sablonok és még számtalan lehetőségek.

Ezen kívül,
A Sirona most lehetőséget kínál a fogorvosok számára, hogy három csiszolóegység közül választhassanak. Ez a bővített portfólió még inkább az ügyfelek egyedi igényeire van szabva. A belépő szinttől a csúcstechnológiáig - a CEREC könnyen hozzáigazítható a rendelők speciális igényeihez.

Bővebben...

CEREC szoftver

CEREC szoftverCEREC szoftver

CEREC szoftver - a CEREC szíve.
Az aktuális CEREC szoftvernél különösen odafigyeltünk az egyszerűbb, felhasználóbarátabb felhasználói felület kialakítására, a gyorsabb és hatékonyabb munkafolyamat elérésére, és a kezdeti pótlástervek fejlettebb kiszámítására. Röviden: az új CEREC szoftver egyszerű, jobb és gyorsabb.

Bővebben...

CEREC SpeedFire

CEREC SpeedFire

CEREC SpeedFire

A CEREC SpeedFire-nél a már jól ismert szuper gyors égetési programok beépítésre kerültek egyetlen kompakt, felhasználóbarát eszközbe, hogy a ZrO2 előnyei immár a chairside kezeléseknél is elérhetők legyenek.
A CEREC SpeedFire egy készülékben egyesíti a szinterezési és individualizálási (festék és leplezés) eljárásokat.

Bővebben...

APOLLO DI

APOLLO DIAPOLLO DI

Az APOLLO DI az első olyan Sirona intraorális szkenner, mely nem a "CEREC" márkanéven fut. Ez kihangsúlyozza azt a tényt, hogy az APOLLO DI-t kizárólag a Sirona Connect portállal és az inLab szoftverrel együtt való üzemeltetéshez terveztük. Ez nem alkalmas csiszolóegységhez való csatlakoztatásra, vagy kezelőszék melletti megoldásokhoz.

Bővebben...

Sirona anyagok

Sirona anyagokSirona anyagok

A Sirona bevezette a saját megmunkálható kerámia tömbjeit a CEREC és inLab CAD/CAM rendszerekhez. Finom szerkezetű földpát kerámiából készültek, az új CEREC tömböket/CEREC PC tömböket különösen inlay-ekhez, onlay-ekhez, héjakhoz és koronákhoz tervezték. Az inCoris Zl (cirkónium oxid) és az inCoris AL (alumínium oxid) bevezetésével a Sirona kibővítette az égetendő anyagok kínálatát az inLab rendszerrel előállított koronákhoz és hídvázakhoz. A nemrég piacra bocsátott inCoris TZI (átlátszó cirkónium oxid) koronák és hidak készítésére használható az inLab rendszerekben, további leplezés nélkül.

Ezek az új Sirona anyagok kiegészítették a már létező VITA, IVOCLAR VIVADENT és 3M ESPE termékek skáláját a CEREC és inLab CAD/CAM rendszerekhez.

Bővebben...

CEREC Optispray

CEREC OptisprayCEREC Optispray
Egyszerű használat, tökéletes eredmény

Könnyű használni, felhasználóbarát, eredmény-orientált és hihetetlenül pontos: a CEREC Optispray a CEREC rendszer minden kulcsfontosságú jellemzőjét megtestesíti. Felejtse el a nagy odafigyelést igénylő szkennelő porokat és folyadékokat. Mostantól az optikai lenyomat készítés rendkívül gyorssá és kényelmesé vált a CEREC Optispraynek köszönhetően. Továbbá a CEREC Optispray meggyőző előnyöket biztosít a pontosság és a higiénia terén.

  • inLab család

    Az inLab családAz inLab család minden tagja hasznos lehet a tökéletesen működő fogtechnikai laborok számára. Az inEos Blue külső szkenner segítségével könnyen és rendkívül gyorsan beolvasható akár egy teljes fogászati ív, vagy egyetlen fog is. Ezután a beolvasott adatok alapján az inLab softverben a fogtechnikus elkészítheti a végleges pótlástervet. Az inLab MC XL csiszolóegység hatékonyan munkál meg gyakorlatilag bármilyen ma ismert fogpótláshoz használt anyagot. Az inFire HTC égetőkályha pedig gyors és megbízható eredménnyel égeti ki a megmunkált pótlásokat, s hatékonyságához hozzájárul még a számtalan előre beállított program is.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.