Színkonfigurátor
Színkonfigurátor
Próbálja ki a Sirona színkonfigurátort!
Kapcsolat
Kapcsolat
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
GlobDent Távsegítség
Távsegítség
Töltse le, hogy segíthessünk!

ORTHOPHOS SL panoráma röntgen család

ORTHOPHOS SL 2D / Ceph, 3D / Ceph

Az ORTHOPHOS SL a sikeres ORTOPHOS család legújabb generációja.

Az ORTHOPHOS SL 2D egy megbízható platformra épül, és innovatív funkciókat kínál a digitális fogászati röntgenek terén - pl. Sharp Layer (Éles Réteg) technológia és a Direct Conversion Sensor (Közvetlen Konvertáló Szenzor). Az EasyPad vezérlőpanel optimálisan megkönnyíti a készülék használatát az egyértelműen strukturált vezérlőgombokkal és ikonokkal, és dönthetősége, elforgathatósága révén bármely felhasználó hozzáférhet. Könnyedén elérhető a pontos páciens pozicionálás a szabadalmaztatott okkluzális ráharapó és a színesen megvilágított magasság beállító gombok segítségével.

ORTHOPHOS SL 3D CephAz ORTHOPHOS SL 2D ellátható kefalometriás karral (jobb vagy bal oldalra), és 3D-sre fejleszthető (akár 11×10 cm-es képméretig).

Az ORTHOPHOS SL egy hibrid 2D/3D rendszerként is elérhető. Az ORTHOPHOS SL 3D optimális felszereltséget nyújt a fogászati rendelő számára egy széles kezelési spektrumhoz. Ahogy az ORTHOPHOS SL 2D esetében is, ennél a készüléknél is a DCS szenzor és a Sharp Layer technológia gondoskodnak a 2D-s felvételek készítéséről. A 3D-s felhasználók választhatnak a 8×8 cm-es képméret (ideális általános fogorvosok és implantológusok számára), vagy a 11×10 cm-es képméret közül, melyek tovább bővítik a rendelő által kínált kezelések sorát a páciens teljes fogazatáról készült felvételekkel. A következő méretek elérhetők: 5×5,5 cm, 8×5,5 cm, 8×8 cm,11×8 (alsó állkapocs), 11×7,5 cm (felső állkapocs), 11×10 cm.

A SIDEXIS 4 szoftverrel együtt a Sironának ezek a 2D-s és hibrid 2D/3D-s röntgen rendszerei ideális megoldást kínálnak a jövőbe tekintő fogorvosok és fogászati szakorvosok számára világszerte.

Technikai adatok:

  • Teljesítmény: 60 - 90 kV, 3 - 16 mA
  • Nagyfrekvenciás röntgen generátor, beleértve a magas üzemi frekvencián dolgozó (max. 120 kHz) sugárcsövet is
  • Tápfeszültség: 200 - 240 V

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.