Színkonfigurátor
Színkonfigurátor
Próbálja ki a Sirona színkonfigurátort!
Kapcsolat
Kapcsolat
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
GlobDent Távsegítség
Távsegítség
Töltse le, hogy segíthessünk!

CEREC csiszolóegységek

CEREC csiszolóegységek

Sirona CEREC Primemill    VTSZ:9018                     

                            

A CEREC Primemill, a Dentsply Sirona új csiszolóegység bevezetésével a CEREC rendszer tovább fejlődött: A székmelletti  restaurációk készítése most könnyebb és lényegesen gyorsabb. A legkorszerűbb technológiának köszönhetően különféle restaurációk készíthetők nagy sebességgel és illeszkedési pontossággal. A CEREC Primescannal és a CEREC Software 5-rel együtt a CEREC Primemill modern rendszert képez a kiszámítható eredmények elérése érdekében - teljesen új élményt nyújtva a felhasználók és a betegek számára.

A Dentsply Sirona új csiszolóegységével, a CEREC Primemill-rel a lenyűgöző minőségű restaurációk előállíthatók: négy motorral, maximális sebességgel működik, és rendkívül finom széllel illeszkedik és rendkívül sima felületeket biztosít. A CEREC Primemill nagyteljesítményű 7 hüvelykes érintőképernyővel, integrált szkennerrel rendelkezik a blokkok adat mátrix kódjának beolvasásához, valamint RFID szkennerrel (rádiófrekvencia azonosítás) az eszközök állapotának rögzítéséhez. Különböző anyagokat lehet feldolgozni az új csiszolóegységben - és az új kialakítás sokkal csendesebb műveletet tesz lehetővé.

"A CEREC Primemill valódi előnye az egész munkafolyamatnak" - mondja Dr. Gertrud Fabel, a müncheni rezidens fogorvos, a CEREC régóta alkalmazott és a Dentsply Sirona fontos véleményvezetője. "Minden sokkal gyorsabban működik, mint korábban, a helyreállítások minősége meggyőző.

Az új CEREC Primemill kifejlesztésekor különös figyelmet fordítottak a felhasználóbarátságra: a nagy érintőfelület lépésről lépésre végigvezeti a felhasználót minden munkafolyamaton. Például azt is megmutatja, hogy mely eszközöket kell használni a kiválasztott anyaghoz és a megmunkálási opcióhoz. A csiszolók a feldolgozandó anyagtól függően színkóddal vannak ellátva, ezért könnyen megkülönböztethetők. Nekik van egy kis RFID-érzékelőjük is, amely beolvasható a CEREC Primemillbe egy integrált szkenner használatával. Az egység tájékoztatja a felhasználót az eszköz állapotáról, például arról, hogy kell-e és mikor kell cserélni egy újra. Az új felhasználói útmutató megkönnyíti a CEREC Primemill működésének delegálását.

További kényelmet nyújt egy olyan integrált szkenner, amely leolvassa a felhasznált anyagblokkok adat mátrix kódját. Az információkat, például a blokk típusát, méretét, színét és a cirkónium-oxid nagyítási tényezőjét fel kell jegyezni. Ezenkívül egy LED-es fénycsík tájékoztatja a felhasználót a gép állapotáról: működés közben kék színű, zöld, ha a gyártási folyamat befejeződött. Ha a CEREC Primemill rendszeres karbantartására van szükség, ezt az érintőfelületen keresztül jelezzük - ez jelentősen megkönnyíti a gép karbantartását.

Jobb esztétika, gyorsabb és egyszerűen kiváló

A CEREC Primemill segítségével az új szerszámok és a továbbfejlesztett technológia köszönhetően a cirkónium-oxidból készült restaurációk még gyorsabban csiszolhatók. A cirkónium-oxid korona előállításához szükséges idő több mint felével csökkent: szupergyors módban a koronát körülbelül 4-5 perc alatt lehet előállítani, mintegy 10-12 helyett. Az eredmények magukért beszélnek. Az újonnan kifejlesztett nagyon finom csiszolóknak (átmérője 0,5 mm) a cirkónium-oxid-pótlások extra finom módban nagyon részletes okkluzális hasadásokat kapnak, és egyértelműen kidolgozták a hidak interdentális területeit. Ily módon kiszámítható, első osztályú klinikai eredmények érhetők el.

Egyedi élmény a szék mellett

A CEREC Primemill segítségével a teljes CEREC rendszer új minőségi szintet ér el. Azok a fogorvosok, akik most belépnek a székhez vezető CAD / CAM világba, és ezt a technológiát akarják a gyakorlatban alkalmazni, egy teljes rendszert kapnak, nagy rugalmassággal a klinikailag megbízható eredmények elérése érdekében az új CEREC segítségével. Azok a felhasználók, akik a gyakorlatban már sikeresen használják a CEREC-et, nagyra becsülik a CEREC Primemill használatát, amely gyorsabban működik¹ és nagyon pontos, kifinomult minõséget nyújt és nagyon kényelmes.

"Fontos számunkra, hogy valódi hozzáadott értéket teremtsünk a CEREC Primemill segítségével, mind a CEREC újonc, mind azok számára, akik évek óta szenvedélyesen használják a CEREC-et" - mondta Dr. Alexander Völcker, a Dentsply Sirona CAD / CAM és fogszabályozó csoport alelnöke. "Jelentősen megnöveljük a folyamat sebességét, ugyanakkor jelentősen javítottuk a restaurációk minőségét. A felhasználható anyagok sokfélesége nem hagy kívánnivalót.

Minőség

Az új elektronika, szoftver, motorok és mechanikus alkatrészek kombinációja hozzájárul a finomabb felbontáshoz és a fokozott dinamikához. Ez kiemelkedő restaurációs margókat és felületi részleteket eredményez a rendkívül pontos eredmények elérése érdekében.

Az új, nagyon pontos 0,5 mm-es csiszoló megbízhatóan biztosítja az első osztályú klinikai eredményeket. Váltson az Extra finom marás üzemmódra, hogy nagyobb részletességgel járjon el az okkluzális hasadások és a hidak interdentális területei mellett.

Sebesség

A sebesség és a pontosság érdekében tervezett új CEREC Primemill örököli elődje bizonyított erejét, és teljes teljesítményét teljesen új magasságokba emeli.

A cirkónium-dioxid-restaurációk szupergyors csiszolási módban körülbelül 5 perc alatt csiszolhatók, a feldolgozási idő több mint felére csökkentve. A kiváló minőségű üvegkerámia továbbfejlesztett csiszolási módja az előzőnél gyorsabban csiszolja az anyagot. Az eredmény? Elégedett betegek és a magas termelékenység.

Kényelem

Az új, 7 ”-es érintőképernyős felhasználói felület felhasználói útmutatóval lépésről lépésre végigvezeti a munkafolyamatot, a kulcsfontosságú karbantartási eljárásokat és egyéb rutin feladatokat, így a teljes nyugalom mellett delegálhatja a marást. Az integrált blokkolvasó időtakarékos új szolgáltatás, amely automatikusan letapogatja az anyagtömböket a kompatibilis adatmátrixkódokkal, és rögzíti az információkat, beleértve a típust, a méretet, a színt és a cirkónium-oxid nagyítási tényezőjét. Az összes CEREC Primemill szerszám fel van szerelve egy színkóddal ellátott RFID chipekkel, amelyeket az RFID szerszámolvasó olvas le, bejuttatva a szerszám állapotkijelzőjébe, és figyelmeztetve a felhasználót, ha egy szerszám cseréjét igényli. Ez biztosítja, hogy minden eszköz optimális szinten működjön.

Sokoldalúság

Üdvözöljük egy olyan világban, ahol elkényezteti a választását! Az új CEREC Primemill ötvözi a nedves és száraz csiszolástt és a nedves csiszolást. Nem számít az indikáció, a CEREC Primemill segítségével széles körű anyagválaszték közül választhat validált partnerektől, biztosítva ezzel a rugalmasságot és a kiszámíthatóságot, amellyel a betegeknek a lehető legjobb kezelést nyújthatja.

Válasszon a teljes megmunkálási lehetőségek közül, beleértve a száraz és nedves őrölt cirkóniát, vagy az üveg és a hibrid kerámia nedves csiszolását.

Széles indikációk

A jelzések széles skálája lehetővé teszi az optimális választást minden helyzetben, valamint növeli az egység használatát és a beruházás megtérülését.

A blokk maximális hossza: 70mm

Korona, Inlay, onlay, hély, Bridges, Csavarozott koronák, Sebészeti sablonok és még számtalan lehetőségek.

Ezen kívül,
A Sirona most lehetőséget kínál a fogorvosok számára, hogy három csiszolóegység közül választhassanak. Ez a bővített portfólió még inkább az ügyfelek egyedi igényeire van szabva. A belépő szinttől a csúcstechnológiáig - a CEREC könnyen hozzáigazítható a rendelők speciális igényeihez.

CEREC csiszolóegységekCEREC MC - a költséghatékony belépő szintű megoldás

 • Anatómiailag méretezett, egyedi pótlások akár 20 mm-es blokkokból.
 • Pontos.
 • Költséghatékony megoldás.
 • Tökéletes kezdő CAD/CAM-eseknek.

CEREC MC X - alkalmazások szélesebb skálájához

 • Teljes chairside pótláskínálat - beleértve a hidakat és felépítményeket - akár 40 mm-es blokkokból.
 • Pontos és gyors.
 • Opcionálisan felfejleszthető CEREC Prémium szoftverrel.
 • CEREC Guide 2 sebészeti fúrósablon készítése.

CEREC MC XL Prémium csomag - a teljes CAD/CAM spektrum a házon belüli fogtechnikai laborok számára

 • Teljes chairside pótláskínálat, és fogtechnikai labor alkalmazások akár 85 mm-es blokkokból.
 • CEREC és CEREC Prémium alkalmazások és anyagok csiszolása és finomcsiszolása.
 • Pontos és gyors.
 • A négy motor és a felhasználóbarát érintőképernyő kényelmessé eszi a használatát.
 • CEREC Guide 2 sebészeti fúrósablon.
 • Opcionális "Extra finom" csiszolási funkció.

 


 

CEREC Advanced csomag CEREC Advanced
CEREC AC képfelvételi egység CEREC Omnicammel és CEREC MC X csiszolóegységgel
 • Nagy mennyiségben és sokféle - pl. implantológiai - kezelést végző rendelők számára
 • Pormentes képfelvétel színes digitális lenyomattal
 • A kezelőszék mellett végzett kezelések teljes kínálata: inlayek, onlayek, koronák, héjak, hidak, csonkok, sebészeti fúrósablonok, minden fogorvosi pótlásanyag - 40 mm-es tömb méretig
Opcionális: inlab szoftver
 
CEREC Premium csomag CEREC Premium
CEREC AC képfelvételi egység CEREC Omnicammel és CEREC MC XL csiszolóegységgel
 • Saját fogtechnikai laborral rendelkező fogorvosi rendelők számára
 • Pormentes képfelvétel színes digitális lenyomattal
 • Érintőképernyő és négymotoros csiszolóegység
 • A kezelőszék melletti és laboratóriumi alkalmazások teljes kínálata: inlayek, onlayek, koronák, héjak, hidak, csonkok, sebészeti fúrósablonok, minden CAD/CAM anyag (polimerek, kerámiák, fémek) - 85 mm-es tömb méretig
 • A csomag tartalmazza az inLab és CEREC szoftvert is.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.